HUUR EEN STADSSPEL

Hou je van een spannend actief spel? Dan is ons GPS stadsspel Zombie Zombie iets voor jou! Je kan dit in elke stad in Nederland spelen. 

stadsspel

Speel in de stad

Zombie Zombie kan je in elke grote stad in Nederland spelen. Wil je een kaart voor jouw stad of dorp? Geen probleem, ZombieZombie kan automatisch een kaart voor je maken! Wil je zelf een kaart ontwerpen? Geen probleem. Neem contact op met ons en we maken een kaart voor jou.

Wij leveren het lasergame gratis

Gratis levering

We leveren dit staddspel gratis bij je thuis. Je krijgt een gratis PostNL retour sticker zodat je alles makkelijk kan terugsturen. Controleer goed of je alle zombie zombie smartphones terug in de verzenddoos hebt gestoken.

leeftijd stadsspel

10 tot 99 jaar

Je speelt dit stadsspel in een stad naar keuze in Nederland. De spelers moeten vrij in de stad kunnen rondlopen in groepjes van 2 tot 4 man. Zijn er kinderen bij? Zorg dan dat er in het groepje ook een volwassenen zit, zodat ze veilig door de stad kunnen wandelen.

Stadsspel voor elke groep

Achtervolg je vrienden of collega’s in dit spannende stadsspel.

Zombie Zombie speel je al met 6 tot 16 personen voor 70 euro. Dat is minder dan 4,5 euro per persoon! Geniet nu snel van dit uitzonderlijk aanbod!

ZombieZombie stadsspel logo
Stadsspel met beschermpakken

Het stadsspel:

De stad is besmet door een zombievirus!
Er zijn nog een paar helden die kunnen ontsnappen aan deze apocalyps. Maar opgepast voor de zombies!

Uitleg spel:
Er zijn 2 personages in het stadsspel: Zombies en helden. De helden zijn altijd in de minderheid. per 5 smartphones is er 1 heldgroep. Bij de 6de gsm komt er een held bij.

Doel van de held. Jij moet proberen te ontsnappen uit één van de bunkers. Er is een rode, groene en een blauwe bunker.
Je geraakt de rode bunker binnen door alle rode kaarten op te rapen en één van de overige kleuren. 3 rode, 1 groene en 1 blauwe dus. Nu kan je de bunker in en win je het stadsspel. Er liggen geen echte kaarten in de stad, alles is virtueel..

Natuurlijk moet je uit de handen van de zombies blijven. Ze zien je om de 5 minuten. Jij ziet hun om de 3 minuten.
De zombies zullen met slijm op je proberen te spuwen (tot 20m max) of je door een slijmhoop laten lopen. Als dit gebeurt wordt jij ook een zombie.

Doel van de zombie. Jullie schakelen de held uit door er op te spuwen met slijm of door slijmhopen te maken (wegbarricade).

Op je smartphone kan je kiezen tussen spuwen of slijmhoop. Met spuwen moet je dicht genoeg bij je slachtoffer staan. Met een slijmhoop blokkeer je de straat voor de held. De zombies krijgen de held(en) om de 5 min te zien op je scherm. Jullie positie wordt op de 3 min vrijgegeven.

Do

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief verzendingskosten en retour kosten. Je kan dit stadsspel al huren voor 70 euro. Met dit pakket kan je een stadsspel spelen met 6 a 16 vrienden.

4 Smartphones

70€

Gratis levering aan huis in NL

+ 1 extra reserve smartphone Batterypacks inbegrepen

Gratis retour etiket

Prijs voor 10 dagen

(Levering dag 1, terugsturen op dag 10)

Incl. handleiding & speltips

8 SMARTPHONES

125€

Gratis levering aan huis in NL

+ 1 extra reserve smartphone Batterypacks inbegrepen

Gratis retour etiket

Prijs voor 10 dagen

(Levering dag 1, terugsturen op dag 10)

Incl. handleiding & speltips

12 SMARTPHONES

205€

Gratis levering aan huis in NL

+ 1 extra reserve smartphone Batterypacks inbegrepen

Gratis retour etiket

Prijs voor 10 dagen

(Levering dag 1, terugsturen op dag 10)

Incl. handleiding & speltips

Het leukste stadsspel ooit

Zombies rennen door de stad

Ga op in de massa van de stad en blijf je tegenstander voor door misleiding en verassing in je spelstijl te brengen. Niets gaat boven een spel dat Mol-waardig is!

Reserveren

Stuur ons een mailtje om een reservatie te plaatsen. We sturen je spoedig een antwoord terug. Indien je met vragen zit mag je deze ons ook stellen bij de opmerkingen.