Archery tag huren in Nederland

Met pijl en boog op elkaar schieten! Archery tag is ideaal voor de durvers onder ons! Leuk voor een uitstap met vrienden of collega’s. Dit spel is speelbaar vanaf 12 jaar

archery tag speelveld

Open vlakte

Om archery tag te spelen heb je wat ruimte nodig. Een voetbalplein of open veld is ideaal. Je kan ook altijd goedkoop een zaaltje huren in de buurt. In een bos spelen raden we af. Dan verlies je de pijlen snel.

Wij leveren het lasergame gratis

Gratis levering

Wij leveren het pijl en boog spel gratis in Nederland. Je krijgt ook een gratis PostNL retour sticker zodat je het spel makkelijk kan terugsturen. Controleer zeker of je alle pijlen terug stuurt. Per verloren pijl rekenen we € 10 aan.

archery tag leeftijd

Van 12 tot 99 jaar

Om archery tag te spelen moet je minstens 12 jaar zijn. De pijlen zijn voorzien van een zachte dop en je krijgt een bril mee om je gezicht te beschermen.

Archery tag spel materiaal

Ons archery tag spel materiaal is ontworpen om op elkaar te schieten. Zowel de boog als de pees zijn niet te sterk zodat een  pijl niet te hard kan aankomen bij zijn doelwit.

De pijl is ook aangepast voor archery tag. De dop is vervaardigd uit verschillende zachte stoffen zodat de impact voelbaar is maar geen verwondingen kan veroorzaken. Ook is de pijlschacht  wit zodat je de pijlen makkelijk terug kan vinden. 

Maar vergis je niet. Je voelt de pijl nog altijd goed aankomen zodat het spel wel leuk blijft. Draag ten alle tijden een veiligheidsbril voor je ogen te beschermen!

archery tag spel
Archery tag boog gespannen

Spel ideeën

Je kan heel wat verschillende spellen spelen met dit archery tag materiaal. Hier alvast enkele voorbeelden:

The hungergames:
Iedereen start in een cirkel. Je mag tijdelijke teams vormen met je medespelers maar op het einde kan er maar 1 persoon de winnaar zijn. 
Would you volunteer as tribute?

Dikke Berta:
Er staan 3 archery taggers in het midden van het veld. Enkel zei hebben een boog. De rest moet proberen over te steken zonder geraakt te worden.

Capture the Flag:
Een klassieker die niet mag ontbreken. Maakt 2 tot 4 teams. Ieder team heeft 1 vlag. Als je de tegenstander hun vlag kan verplaatsen en bij uw je vlag kan zet, dan schakelt je in één keer heel dat team uit! Let wel op. Je moet je eigen vlag ook wel in bezit hebben. Als je geraakt wordt door een pijl, dan moet je de vlag
ter plaatsen laten vallen.

Archery tag tips!

Voor correct te schieten moet je eerst en vooral goed staan. voeten uit elkaar, heup en schouders moeten parallel lopen en in de richting van het doelwit wijzen.

De pijl leg je boven je hand in de pijldrager. Zorg ervoor dat de witte veer van de pijl weg van de boog wijst. Anders beschadig je de veer. Plaats de achterkant van de boog tussen de 2 ringen. Neem met je vrije hand niet de pijl vast bij het opspannen maar leg 2 a 4 vingers op de gekleurde ringen. Je mag deze wel aan de achterkant van de pijl laten komen zodat deze er niet uit klikt.

Trek vervolgens de pijl tot onder je kin en zorg dat je elleboog omhoog of even hoog als de pijl staan. Niet met je elleboog naar beneden optrekken. Dan verlies je kracht, stabiliteit en raak je snel vermoeid.

Deze handeling zal wat oefening vragen. Door veel te schieten kan je sneller je pijl herladen. Dit is essentieel tijdens het spelen van archery tag..

Een tip: hou je volgende pijl al vast in je trekhand.

archery tag kan al vanaf 12 jaar

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief verzendingskosten. Je krijgt bij elke reservatie ook een gratis retour etiket. Hiermee kan je het spel gratis terugsturen via een PostNL punt.

Achery tag voor 5

65€

Gratis levering aan huis in NL

5 bogen + 10 pijlen en 5 brillen

Gratis retour etiket

Prijs voor 10 dagen

(Levering dag 1, terugsturen op dag 10)

Incl. handleiding & speltips

archery tag voor 10

115€

Gratis levering aan huis in NL

10 bogen + 20 pijlen en 10 brillen

Gratis retour etiket

Prijs voor 10 dagen

(Levering dag 1, terugsturen op dag 10)

Incl. handleiding & speltips

archery tag voor 15

165€

Gratis levering aan huis in NL

15 bogen + 30 pijlen en 15 brillen

Gratis retour etiket

Prijs voor 10 dagen

(Levering dag 1, terugsturen op dag 10)

Incl. handleiding & speltips

Een leuke activiteit voor iedereen

archery tag event boom

Archery tag is een super activiteit voor iedereen! Groot en klein kan zich volledig inleven in het spel. Zelf gewoon kijken en supporteren voor de spelers is al heel spannend en spectaculair.

Reserveren

Stuur ons een mailtje om een reservatie te plaatsen. We sturen u spoedig een antwoord terug. Indien u met vragen zit mag u deze ons ook stellen bij de opmerkingen.